2 jan. 2014

Nytt år!

Nu har vi sakta men säkert rullat in på år 2014 och mitt år började ganska lugnt. Kom hem från Jossarna där vi firade in det nya året vid 16 ungefär och tog en plats på Fijas soffa fram till ja gick hem runt halv elva. Vi såg på film och åt standard-finmaten sådär dagen efter.. Pizza!

Som sagt, nyår firades hos Jossarna ute i hägersta. Började med att jag och Fija kom dit runt halv fyra. Vi dekorerade huset och gjorde mat, kycklingspett med potatis, sallad och sås. Till maten bjöds de också på egengjord svartvinbärssnaps som ena Josse gjort, supergod! Vid sex-sju började första folket droppa in, sen droppade det in mer o mer för tiden som gick. Vi umgicks och var glada och tolvslaget spenderades på balkongen med lite raketer oså. Förutom lite händelser var nyår helt okej. Dags o planera nästa nu? ;)

Inatt sov jag iaf som en komapatient förutom en mardröm på morgonkvisten.. dessa jävla getingar alltså! Envisas med att dyka upp då o då i drömmar, fyfan. Äckligare djur finns inte!
Idag blir det rätt lugnt, sen senare ska jag träffa Carl en sväng. Säga lite hejdå innan han åker tillbaka till Växjö igen och i helgen om så funkar ska ja träffa Sandra igen! Va brutalt länge sen och ja kan erkänna att ja är rätt dålig på att ordna umgängestid med henne :O Nytt år och nytt mönster på den fronten kanske?

Nae men ska väl göra något vettigt nu då!
ha det bra!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar