20 dec. 2011

Vad göra vid zombiekatastrof? - Del 2 - Hur känner vi igen en zombie, och hur dödar vi fanskapet?

Skrivet av Sebastian Avindell


Välkomna, återigen!

I förra avsnittet gick vi igenom hur skiten kommer urarta, och lärde oss där viktiga saker så som att katastrofen troligen kommer orsakas av en djurens- rätt aktivist (tack, idiot!) samt att även Gud kan ha ett finger med i spelet.

Om vi nu går vidare kan det ju vara fundamentalt att känna igen en zombie, samt hur man dödar den. För, tro mig, du kommer vilja döda den.

En zombie kan se utt på många sätt. Detta för att vi alla människor ser olika ut. Utmärkande är dock att de rör sig ryckigt, oftast har synbara skador och är allmänt ilskna. Här uppstår således en kontrovers. Ryckliga rörelser och ilsket humör kan ju även tillfalla pensionärer. Här får därför det sunda förnuftet råda. Rör sig personen ryckigt, ser jävligt arg ut samt kanske sitter och kalasar på din granne, ja då är det inte läge att kolla om det är en arg senior eller zombie. Jag skulle råda att lägga benen på ryggen. 

Viktigt är också att hålla koll på teven och lyssna på radion (inte melodikrysset, utan nyheterna). Hör du notiser om att folk går apeshit, äter på andra och att de blir fler och fler, då kan det antingen vara på gång två saker i din stad:

1. PRO har ett riksmöte.
2. Zombiekatastrofen är här.

Jag skulle råda dig att i båda ovanstående fall fly staden. Fort som fan.

Nu då, över till själva dödandet. Det flesta zombier, liksom miljöpartister och pensionärer, är seglivade. Således måste de:

1. Huggas i småbitar. Detta behöver inte betyda att zombien är död, men småbitarna kan inte jaga dig.
2. Sprängas i småbitar. Se ovan.
3. Separera huvudet från kroppen. Detta kan göras på många kreativa sätt. Mitt förslag är skjutvapen, svärd eller varför inte en motorsåg?

Ett varningens finger ska dock höjas för närstridsvapen och skjutvapen. Kommer du för nära en zombie kommer den hugga dig likt en Greenpeace gatuförsäljare hoppar på dig på staden. Därför bör du vara en riktig Leonidas (homoerotiskt så det förslår) i närstrid för att våga dig på detta. Alternativ skjutvapen är bra, om du kan sikta. Och nej, man kan inte skjuta med pistolen på sidan. Med en hand.
Jag vet att det ser tufft ut på teve, men det sista du vill göra när katastrofen ligger för dina fötter är att spexa för en snygg donna, och sen ha en zombie som hänger i ditt skrev.
Tänkt också på att skjutvapen kräver ammo. Och det tar tid att ladda.

Det bästa du kan göra är att skaffa vapen, mat och samla ihop dina nära och kära (inte de som dregglar och biter efter dig. De har troligen blivit smittade. Är detta dock  något som inträffar annars också i ditt förhållande, kan frun följa med. Om du vill.
Sen flyr ni fältet.

Detta leder osökt in oss på nästa del i historien - hur vi tar oss ur skiten, och vart ska vi ta vägen?

Avslutar med några bilder på zombies, så ni lär er vad ni ska titta efter. 





Adjö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar