23 okt. 2012

Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma igen, med världens halsbränna som uppkom efter helgen. Icke bra! Återgå till mat som inte är så fet och dricka som inte är så sur (vin).
Har i alla fall gått bra idag. Hade även bussdejt med Sandra idag, dock blev dejten inte så social eftersom både jag, Sabina och Sandra låg och sov hela resan moahah!

"Pigga" och glada gick vi av bussen, ut i kylan och ner till skolan. Planschen tog inte alls långt tid att göra. Vi var klara runt 11 och hann med en lunch innan jag tog bussen tillbaka till stan vid 12.15. Gick och köpte allt jag skulle och började pyssla när ja kom hem. Ja måste bara säga att ja är fasen rätt händig ändå. Gick supersmidigt att koppla in sladdarna i lamporna och allt funkade kanoners! Nu behövs bara att jag blir vän med någon som har borr och som kan hjälpa lilla mig att sätta upp det, för de kan jag nog inte själv, möjligtvis om ja hade fler armar men tyvärr blev ja bara utrustad med 2.

Imorgon har ja lagt in jobbtid men har ännu inte blivit bokad, antingen ringer de på morgonen imorgon eller så blir det en ledig onsdag. Då ska ja hinna med träning och möjligtvis lite städning.. fått någon fläpp och vill städa hela tiden typ. Beror nog på att rummet börjar bli finare och trivs skit bra i det!

Aja nu ska ja hålla mina fingrar borta från tangenterna så ni slipper läsa så mycket ;)
ha en fortsatt bra dag!
Kram

Yees, sladden jag köpte fungerade att sätta in i sockerbiten i lampan!

Såhär ser det ut lite provisoriskt. Allt ska ju upp på väggen som sagt sen och sakerna över spegeln ska flyttas! 

1 kommentar:

  1. Ja svullnaden gick som tur över för mig med :) Tror nästan jag också har någon typ av pollenallergi!

    SvaraRadera