23 okt. 2012

Tisdag

Gårdagen var på ett sätt en riktig pain in the ass. Hade knappt sovit något och var väldigt trött samt otroligt virrig. Visste knappt vart jag var större delen av tiden och så behövde ja gå upp vid 5.00. Ingen bra kombo där inte.

Fick iaf åka buss till skolan med Sabina, alltid lika trevligt. Vi har även bussdejt idag! =D. Väl på bussen hörde min bror av sig och undrade om jag skulle hänga med till Ikea och om jag kunde vara barnvakt sen. Så efter workshopen i skolan åkte jag till dem och vi åkte direkt iväg till ikea. Fick min present av familjen samt så använde ja presentkortet av Josse x2 så nu har ja äntligen mina sminklampor. Om ja hinner så ska ja åka förbi ikea efter skolan igen för att köpa en spegel. Så ska ja även leka teknisk och köpa sladd för att koppla ihop lamporna. Förhoppningsvis går det bra och förhoppningsvis hittar jag någon med borr som kan hjälpa mig göra hål i väggen haha!

Idag blir det som sagt skola. Börjar 9 men ska gå mot bussen om ca 30 min. Får se hur långt tid det tar att göra affischen!

Ha en bra dag sålänge!
Kram
Ett av världens sötaste och underbaraste barn!

 Har inte satt in alla lamporna än, men för att visa satte jag iaf i en haha! 

1 kommentar: