4 sep. 2012

Tisdag

Gårdagen gick relativt fort även fast ja var borta hela dagen.. Gick hemifrån halv åtta och kom halv sju igen. Var aningen trött när ja kom hem och somna 30 min för att sedan lägga mig för kvällen redan halv tio, ha ha!
Första workshopen var roligare än den andra. Vi fick kolla lite på saker läraren plockat ute och sortera samt försöka hitta vad de va.. hade ett lövbord tex. även ett bajsbord, fågelbord, svampbord osv.

 Lövbordet
En bikupa.. en mindre utomhus iaf!

Mötte upp sofie och sabina sen och käkade lunch och begav oss till en föreläsning. Störande moment är alla som har med sig sina barn. Visst ja ska bli förskollärare och jag gillar barn men ja betalar för en utbildning och vill få ut de bästa av den.. och de innebär inte att ha en unge på 3 månader tjuta från ena hörnet och en unge på 4 år som leker med toalarmet eller låter som en bil.. Och är inte heller första gången detta sker! Föreläsaren höll ett skapligt högt tempo men han va bra och rolig! 

Sen eftersom vi börja tidigare sluta vi även tidigare så jag och sabina tog oss en iste och väl vid 15 hade ja nästa workshop som handlade om vattenexperiment. Va lite roligt men läraren va lite som han va.. delvis kom han försent för han glömde oss.. sen i slutet gick han utan att säga något.. och när vi väl gick sen såg vi honom sitta och prata med en kollega.. Bra där.

Kom hem och somnade som sagt.

Idag mötte jag Sabina och Sofie vid 10 i bibblan och letade efter litteratur till våra olika områden. Förhoppningsvis går de bra med uppgiften, hatar den! 

Nej nu blir det ett avsnitt till av How I met your mother!

Klassiker att måla Sofies tatuering som en gubbe! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar