18 sep. 2012

Tisdag

God morgon på er! 

Tisdagen har kommit insmygandes och detta betyder ledigt för mig. Har dock redan varit nere och bokat tvättid till idag. Krisen är strumporna som är helt borta eller har gigantiska hål i sig. Vafan hände där liksom? Något jag har märkt att ja verkligen behöver köpa, men trist att lägga pengar på.

Nu sitter jag i alla fall i soffan och dricker kaffe och lyssnar på Jillian Michaels podcast. Avgudar den kvinnan alltså. Fick ja chansen att träffa en person, levande eller död skulle det vara hon.
Hade inte tänkt att träna igår, dels för att ja hade varit på praktiken från 8-16 och brukar vara ganska trött då eftersom ja inte är van att jobba såna tider än och dels för att klockan va tjugo i åtta. Men ja tröck i mig en celsius (ska fortsätta köpa såna, dock har ja för mig att de är ganska saftiga i pris) och tränade faktiskt. Så ett kryss till på mitt Jillian schema. Idag är det kondition ja ska träna. Igår gjorde ja baksida. Efter idag är det 2 omgångar kvar av framsida 3, baksida 4 och cardio 1, sen går jag upp en nivå! 

nej nu ska ja fortsätta med mitt morgonslappande, Imorgon börjar jag 7 så blir att gå upp tidigt! 
Kram

Lite motivation här



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar