27 maj 2012

Gina tricot

Tänkte visa vad jag fick med mig från stan i fredags. Blev inte direkt mycket vilket iofs är tur då det är ont om pengar. Men en rouge, en ögonskugga och ett naglack blev det från Gina tricot!
Hade spanat in en annan ögonskugga men den va tyvärr slut så fick bli en rosa. Den jag hade tittat på förut var ganska ljus med massa glitter i som skulle passat perfekt till en sommarkväll på en solbränd hud!






Rouget är även det somrigt som tusan! Korallfärgat med lite glitter i som även blir perfekt på sommarbrun hud! Både ögonskuggan och rouget blev jag nöjd med och med en primer under ögonskuggan kommer färgen fram ännu bättre! 
Har länge varit ute efter ett gulaktigt naglack så detta fick det bli! Krävdes 2-3 lager för perfekt täckning men oerhört fint! Och priserna är billiga! Ögonskuggorna ligger på 39 kr styck, rouget på 49 och naglacket på 39 eller 3 stycken för 99 kr! Värt varenda krona! Blir definitivt att köpa mer därifrån!

2 kommentarer:

  1. Sv: Det var att de skulle ta bort ena skynket imorgon när vi ska köra vårt performance, och vi ska ju köra skuggspel och vi hade övat med båda :p Men det löste sig så nu är vi redo för morgondagen ;D

    SvaraRadera