22 nov. 2012

Torsdag

God morgon hörni!

Hoppas ni sovit gott! De har ja.. va helt utmattat död igår vilket visades av de ja gjorde igår. Kom hem runt 17, åt lite och sen la ja mig och glodde på tv. Glodde väl på tv till ca 19 så somna ja till 20.. somnade dock om igen till ca 00 för att återigen somna om till 02.30, då ställde ja klockan och bytte om sen somna ja om till 7.15.. som sagt mycket sömn haha! behövdes kanske de där 10 timmarna för att ja skulle bli någolunda normal efter de uppgifter som gjorts!

Grupparbetet gick otroligt fort igår, de trodde ja faktiskt inte. Tog dryga 3 timmar och ja som va rädd att ja skulle behöva görat idag med. Hämtade även ut svar på förra kursens uppgift och läste kommentaren. Kändes som de va rätt mkt att komplettera så ska försöka kolla på det idag. Hade även fått en relativt dryg kommentar gällande hur jag hade skrivit referenser. Under mina 1,5 år jag gått på universitetet har ja aldrig fått ens något lite påpek på referesenserna, nu fick ja mer att ja borde lära mig hur man gör de. Säger bara Fuck you Claes!
En annan dryg kommentar han hade skrivit var på gruppuppgiften vi hade. Då hade han skrivit "Riktigt dåligt" men ändå gett oss G-.. Varför han tyckte de va riktigt dåligt var att vi hade utflyktsmålet och valde skogen då. Men tydligen var de redan någon som hade skogen. Så en fråga Claes, hur fan ska vi kunna veta de? Ja har folk i min klass ja inte ens träffat någon gång.. Sen hade du ju satt in bildläraren som stöd för vad vi kunde/fick inte kunde/inte fick göra och hon sa ju inget om detta. Så om de är någon som är riktigt dålig äre du och hon!
En annan sak är att du är så jävla konflikträdd att du står på själva redovisningen och säger att vi har gjort ett jätte bra jobb. Att allt fanns med och barnen hade mycket att göra. Sedan skriver du riktigt dåligt? Ställer ut svaren utanför ditt kontor så du slipper möta oss.. Kanske borde byta jobb om du inte ens kan stå för vad du tycker? Sämsta läraren hittills vi haft. Tror faktiskt att 90% av klassen håller med mig om detta!

Aja idag är tanken att komplettera plugget + läsa lite.. får se hur mycket av självdisciplinen som faktiskt finns där. Den har varit otroligt dålig på sistone!

Oj oj blev ett otroligt långt inlägg men om ni inte orkar läsa hela kan ni hoppa över de långa i mitten.. Kan säga att de består av klagande på hur otroligt dåligt vår förra kursansvariga var och hur feg han är ;)

ha en bra dag!
Kram
Var iaf inte själv med att få komplettering. De va fler som fick U än G och VG ihop! Säger det också något om Claes? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar